Cum sa consumam xylitol

 

Nu este necesar sa se inlocuiasca toti indulcitorii pentru a obtine mari beneficii dentare. Deci cautati produse pe baza de xylitol care sa incurajeze masticatul sau suptul pentru a pastra xylitolul in contact cu dintii dumneavoastra. Cele mai bune articole il folosesc ca principalul sau singurul indulcitor.

Cat de mult sa consumam?

Studiile arata ca de la 6 pana la 10 grame pe zi sunt foarte eficiente. Multe studii au aratat ca este important ca xylitolul sa fie singurul sau principalul indulcitor deoarece adaugarea altor indulcitori reduc adesea eficacitatea xylitolului. Toate produsele din linia de produse Spry Dental Defense sunt indulcite numai cu xylitol. Este usor sa obtii nivelurile recomandate efective pe o zi cu intreaga gama de produse Spry Dental Defense System® si celelalte produse Xlear.

Cat de des ar trebui sa consumam xylitol?

Daca este folosit doar ocazional sau mai putin de o data pe zi, rezultatele nu pot fi la fel de eficiente, indiferent de cantitate. Prin urmare este bine sa utilizati de cel putin 3 ori, de preferinta de 5 ori in fiecare zi.

Cand ar trebui sa consumam xylitol?

Utilizati imediat dupa masa sau dupa gustare. Daca xylitolul este singurul dulce ramas in gura, cei mai multi microbi nu il pot metaboliza si nu vor putea produce acizii care pot ataca dantura. Intre mese, inlocuiti obisnuita guma de mestacat sau bomboanele mentolate cu produse comparabile.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News