Guma de mestecat Spry Stronger Longer, borcan cu 55 tablete, menta creata (spearmint)

Producător: Xlear

Disponibilitate: În Stoc

Preţ: 26,00 RON
Fără TVA: 23,85 RON
Cant:
Sunteti ocupat si aveti nevoie de o solutie convenabila de efectuare a igienei dentare, chiar si pentru desele situatii cand va aflati in miscare. Dar la fel de important este sa va mentineti o respiratie proaspata. Guma de mestecat Spry cu xylitol a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai populare metode de a primi expuneri la xylitol pe parcursul zilei, astfel incat sa puteti aveti grija de sanatatea orala.
 
Iar acum este chiar mai bine!
 
Guma de mestecat Spry Stronger Longer cu xylitol si cu gust puternic ce dureaza mai mult, ofera beneficii pe doua planuri. Nu numai ca aroma este puternica si dureaza mult, dar utilizeaza si puterea xylitolului pentru a va mentine gura curata. Xylitolul este un indulcitor natural care este folosit de decenii pentru beneficiile oferite in sanatatea orala. Xylitolul ajuta la curatarea gurii de bacteriile care provoaca cariile dentare, prin inhibarea acestora sa adere la dinti si la tesuturi.
 
Gumele de mestecat Spry Stronger Longer cu xylitol si cu gust puternic ce dureaza mai mult va asigura ca protectia dintilor este puternica, ajuta la mentinerea gurii sanatoase si va ofera o respiratie proaspata pe parcursul intregii zile, toate beneficiile furnizate intr-un mod convenabil.
 
 • Aroma de menta creata (spearmint) mai puternica ce dureaza mai mult, distruge mirosul neplacut o data pentru totdeauna.
 • Indulcite cu xylitol, hidrateaza tesuturile uscate si ofera ingrijire orala in timp ce va aflati in miscare.
 • Recomandate de catre medicii stomatologi datorita beneficiilor oferite sanatatii orale si a capacitatii acestora de curatare a dintilor.
 • Ingredientele naturale elimina ingrijorarea pe care ati fi putut-o avea cu privire la consumul de aspartam si de alte substante chimice.
 • Borcanul cu 55 de gume de mestecat are dimensiunea perfecta pentru a fi luat cu dumneavoastra si care, de asemenea, va lasa sa impartiti ramanandu-va suficient.
 
 
Ingrediente:
 • Xylitol - obtinut din coceni si stiuleti de porumb  nemodificat genetic, este folosit ca indulcitor natural, hidratant si ca produs antibacterian (cu efect antiadrent asupra bacteriilor).
 • Baza de guma - obtinuta din arborele Jelutong, este folosita ca material de umplere.
 • Aroma naturala de menta creata (spearmint) - obtinuta din frunze de menta creata naturala (spearmint), este folosita pentru a infuza o aroma pura, revigoranta.
 • Guma arabica - obtinuta din arborele Acacia Senegal, este folosita ca material de legatura.
 • Carbonat de calciu - obtinut din depozite minerale naturale, este folosit ca agent de colorare, echilibreaza Ph-ul si ajuta la remineralizarea smaltului dentar.
 • Glicerina vegetala - obtinuta din fructele de palmier nemodificat genetic, este folosita ca emulgator, agent de intarire a texturii, purtator si solvent.
 • Lecitina din floarea soarelui - obtinuta din floarea soarelui, este folosita ca emulgator.
 • Ceara de palmier - obtinuta din arborele Copernica Prunifera, are rol de glazurare naturala.
 • Stevia - obtinuta din frunze de Stevia Rebaudiana, este folosita ca extract din plante.

Instructiuni:
Numeroase studii clinice au aratat ca, pentru a maximiza beneficiile xylitolului asupra sanatatii orale, trebuie ca dintii si tesuturile cavitatii bucale sa fie expuse la xylitol pe parcursul intregii zile. Sistemul SPRY de protectie a sanatatii dintilor ofera un sortiment complet de produse cu xyllitol pentru ingrijirea orala astfel incat face aceasta expunere cat mai convenabila posibil. Va recomandam sa urmati programul nostru SPRY FOR 5.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate: consumati gumele de mestecat Spry Stonger Longer cu xylitol sau o combinatie de alte produse cu xylitol din linia SPRY cu produse de protectie a sanatatii dintilor, de cel putin cinci ori pe parcursul zilei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun